Hem » Databaser » Vallon 6 USB

Vallon 6 USB

350 KR
Artnr: 105807
Förlag Sällskapet Vallonättlingar
Bindning USB-minne
Systemkrav PC och MAC

Beskrivning

VALLON 6 innehåller över 155 vallonsläkter och cirka 142.000 personer - vallonättlingar med partners och ofta även deras föräldrar. Innehåller personer ”från början” och ofta fram till tidigt 1900-tal.

I senaste VALLON 6 har det lagts till över 30 ytterligare släkter och över 20 000 nya personer, samt uppdaterat ytterligare över 20 000 personer.
VALLON 6 innehåller personregister, efternamnsregister och ortsregister samt lista på stampersoner, dvs de tidigaste vi känner till inom släkterna. Dessutom innehåller den ett utökat kringmaterial med historisk bakgrund om värvningen, bruksöversikt, järnhantering och andra intressanta ämnen.
Det finns även nya avsnitt om invandrarnas heomrter, en översikt över kvinnorna eller hustrurna i de tidiga generationerna och en beskrivning av hur de s.k. rysshärjningarna 1719 drabbade bruksorterna vid upplandskusten.

VALLON 6 levereras som ett USB-minne för PC och MAC. Materialet består av html-filer och ingen speciell installation krävs. Man startar genom att (dubbel-) klicka på filen start.htm.

Dela

Du kanske också är intresserad av
  • DVD:n innehåller anställningskontrakt, brev och kvittenser från det s.k. Leuf...
    250 KR
  • Hur kom det sig att Louis de Geer, född 1587 i Liège, byggde upp ett svenskt ...
    265 KR
  • Den som släktforskar på vallonanor hamnar oftast bland kolare, smeder eller a...
    160 KR