Nytt hos oss   » Skivor/USB » Produkt
Begravda i Sverige 2


Begravda i Sverige 2

Sveriges släktforskare har i större utsträckning än gemene man intresse av att få veta var släktingarna är begravda. Men att hitta graven är inte alltid de lättaste - många begravs långt ifrån bostadsorten, kanske i födelsesocknen eller i en familjegrav i en helt annan del av landet.


Begravda i Sverige 2, som är den senaste versionen av Begravda i Sverige, är framtagen i ett samarbetsprojekt mellan Sveriges kyrkogårdsförvaltningar och Sveriges Släktforskarförbund.

Skivan/USB-minnet innehåller sammanlagt drygt 6,4 miljoner begravda från cirka 3000 kyrkogårdar, eller 95% av alla digitalt registrerade i Sverige. Tidsomfattningen sträcker sig från någon enstaka grav från 1400- och 1500-talet, drygt hundra gravar på 1600-talet  och fram till våren 2012.

Vill du ha databasen på en DVD-skiva eller på ett USB-minne? Välj typ av vara i listan till höger. USB-minnet är ett perfekt alternativ för dig som saknar DVD-läsare på din dator.

 

Systemkrav: Begravda i Sverige 2 fungerar till och med Windows 10 eller Mac OS Mojave 10.14.6. Om du har köpt en databas som du inte får att fungera med Mojave – kontakta Sveriges Släktforskarförbunds kansli på info@rotter.se så skickar vi en fil.

Begravda i Sverige 2 fungerar inte med MacOS Catalina.


Läs mer om Begravda i Sverige 2 på Wiki-Rötter

För att ladda ner installationsmanual och buggfix - klicka här!

Begravda i Sverige 2

Vi rekommenderar också

Sveriges dödbok är en av våra populäraste databaser, både för nybörjaren och den erfarna släktforskaren. ...
från 600 KR
Vägen till dina rötter är en grundläggande handbok i släktforskning. Författare är Ewa Nilsson, erfaren ...
240 KR

Tillbaka