Nytt hos oss   » Skivor/USB » Produkt
Begravda i Sverige 2


Begravda i Sverige 2

Sveriges släktforskare har i större utsträckning än gemene man intresse av att få veta var släktingarna är begravda. Men att hitta graven är inte alltid de lättaste - många begravs långt ifrån bostadsorten, kanske i födelsesocknen eller i en familjegrav i en helt annan del av landet.


Begravda i Sverige 2, som är den senaste versionen av Begravda i Sverige, är framtagen i ett samarbetsprojekt mellan Sveriges kyrkogårdsförvaltningar och Sveriges Släktforskarförbund.

Skivan/USB-minnet innehåller sammanlagt drygt 6,4 miljoner begravda från cirka 3000 kyrkogårdar, eller 95% av alla digitalt registrerade i Sverige. Tidsomfattningen sträcker sig från någon enstaka grav från 1400- och 1500-talet, drygt hundra gravar på 1600-talet  och fram till våren 2012.

Vill du ha databasen på en DVD-skiva eller på ett USB-minne? Välj typ av vara i listan till höger. USB-minnet är ett perfekt alternativ för dig som saknar DVD-läsare på din dator.

 

Systemkrav: Begravda i Sverige 2 fungerar till och med Windows 10 eller Mac OS Mojave 10.14.6. Om du har köpt en databas som du inte får att fungera med Mojave – kontakta Sveriges Släktforskarförbunds kansli på info@rotter.se så skickar vi en fil.

Begravda i Sverige 2 fungerar inte med MacOS Catalina.


Läs mer om Begravda i Sverige 2 på Wiki-Rötter

För att ladda ner installationsmanual och buggfix - klicka här!

Begravda i Sverige 2

Vi rekommenderar också

Sveriges dödbok är en av våra populäraste databaser, både för nybörjaren och den erfarna släktforskaren. ...
(600 KR)
från 500 KR
Vägen till dina rötter är en grundläggande handbok i släktforskning. Författare är Ewa Nilsson, erfaren ...
(240 KR)
199 KR

Tillbaka