Om Rötterbokhandeln

Rötterbokhandeln är en specialiserad nätbokhandel som drivs av Sveriges Släktforskarförbund.

Sortiment

Här hittar du litteratur, databaser och andra hjälpmedel för att komma igång, eller komma vidare, med din släktforskning.

En noggrant utvald kombination av egna produktioner och inköpta titlar från andra förlag, författare och föreningar gör att det finns något för alla – oavsett om du är nybörjare eller om du har hållit på ett tag.

Vi har även en hel del kurslitteratur och kursmaterial, i form av handböcker och liknande, som lämpar sig extra bra för studieförbund och kursledare.

Medlemspris

Du som är medlem i en släktforskarförening som är anknuten till Sveriges Släktforskarförbund har rabatt när du handlar i Rötterbokhandeln. Ange i vilken förening du är medlem i din kundprofil när du har loggat in.

Är du ännu inte med i en förening? Läs mer om de fördelar som finns med ett medlemskap och välj vilken förening som passar dig och dina behov bäst – klicka här!

Boktips

Har du något tips på en titel som skulle intressera vår släktforskande kundkrets tar vi tacksamt emot ditt förslag via bokhandelsansvarig: bokhandeln@rotter.se

Prenumerera på Rötterbokhandelns nyhetsbrev

Med Rötterbokhandelns nyhetsbrev får du ta del av unika erbjudanden, inspiration, tips och nyheter.

Få de senaste nyheterna och de senaste erbjudandena direkt i din inkorg! * Se integritetspolicy